Profilváltás miatt eladóvá vált 2010-ben alapított hulladék fémkereskedelemmel foglalkozó telephely nélküli fémkereskedelmi engedéllyel rendelkező Kft. A cég székhelye Budapest, de a legtöbb üzleti kapcsolat az Észak-kelet magyarországi régióban van jelenleg kialakítva. Mindenféle köztartozástól és tagi hiteltől mentesen, pluszos évekkel a háta mögött most megválok tőle.
Akár egy egyszerű családi vállalkozásnak is kitűnő lehetőség, hisz különösebb befektetések nélkül lehet egyről a kettőre jutni, ha elég szorgalmasan és odaadóan végzi az ember a munkáját.
Kiváló lehetőség lehet ez az azoknak is, akik valamilyen pályázatban szeretnék elindítani a céget.
De a már hasonló tevékenységgel foglalkozóknak is meggondolandó választás lehet egy ilyen cég megvásárlása.

Hogy miért érdemes most megvenni ezt?
Azért mert a legújabb fémtörvény és végrehajtási rendelet értelmében, a mostantól alapítandó hulladék fémkereskedelemmel foglalkozó telephely nélkül is működtethető cégeknek csak a letét összege 10 millió Ft! Továbbá az új törvények értelmében ha egy már működő cég 4 éven belül 2 darab bármilyen jellegű büntetést kap, elveszíti a fémkereskedelmi jogát. És ha nincs más engedéllyel rendelkező cége, ami átvenné ennek a helyét, akkor komoly problémával találhatja szembe magát.

A további részleteket egy személyes találkozó keretében javasolnám megbeszélni. Ha komolyan érdeklődik a cégem iránt, kérem e-mailben mihamarabb jelezzen!

Kapcsolat

Péter
Email: profihasznalt@gmail.com
Eladó hulladék fémkereskedelmi cég
2012 Businessturbo.hu - Minden jog fenntartva MdaHosting